Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

geld is een middel, geen doel

Academie voor Persoonlijke Financiën

Binnen de Academie voor Persoonlijke Financiën worden diverse lessen en informatie-bijeenkomsten georganiseerd over allerhande persoonlijke financiën. Dit zal voornamelijk online gebeuren. Gewoon ieder vanachter zijn of haar eigen PC, laptop of tablet.

Wil je een een les of informatie-sessie op maat of op locatie, bel dan + 31 6 234 224 35 of gebruik het contactformulier. Ik laat dan zo snel mogelijk iets van me horen.

Online-live-groepssessies WoekerpolisVrij

Binnen het adviseursplatform biedt WoekerpolisVrij gereedschap om efficiënt aan de slag te gaan met hersteladvisering van beleggingsverzekeringen. Tijdens de opleidingsdagen hiervoor krijgt de financieel adviseur de nodige bagage mee. Maar als hij er in de praktijk mee gaat werken blijken er allerlei vragen en uitdagingen op zijn pad te komen. Daarom organiseert WoekerpolisVrij een aantal online-live-sessies om kennis en ervaring te delen.

Meer dan bij een webinar kan de deelnemer zijn eigen inbreng leveren. Maar puur luisteren naar anderen kan ook. Na een korte presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen.

De sessies worden gehouden op iedere derde woensdag van de maanden maart, april, mei en juni. (Dus 18/03, 15/04, 20/05 en 17/06). Tussen de middag. Om 12:00 starten we. We eindigen uiterlijk om 13:00

De kosten voor deze vier sessies zijn € 148 ex BTW per deelnemer. Hiervoor ontvang je vooraf een factuur.

(Kun je er niet alle vier bijeenkomsten volgen, geen nood. Je kunt achteraf de opnames bekijken.)

Wil je deelnemen aan deze sessies, vul dan hiernaast de gegevens in. Vergeet niet op 'Bericht verzenden' te klikken. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Adviseurs die meer willen weten over het adviseursplatform van WoekerpolisVrij kijken hier.

En ook de consumentensite is een bezoek waard. 

Klik hieronder en bevestig je deelname
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met de Academie voor Persoonlijke Financiën. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.

College-tour met Ab Flipse

“Waarom geef je aan klanten provisie retour terwijl dat verboden is?” Of “Op het moment waarop iedereen zich heel druk maakt om de Wft-eisen is lever jij je papieren in en verstrekt toch financieel advies. Waarom? “ Of “Wat vind jij van SWO’s?” Zomaar wat vragen die aan de orde kunnen komen tijdens de college-tour, die de Academie voor Persoonlijke Financiën verzorgt. Met in de hoofdrol Ab Flipse.

Ab Flipse geeft al sinds zo’n twintig jaar financiële adviezen aan een loyale klantenkring. En steeds meer nieuwe klanten melden zich voor onafhankelijk begeleiding zonder productverkoop. Voor hypotheken, pensioenen en andere geldzaken die huishoudens bezig houden. Al geruime tijd heeft hij ook zo zijn eigen ideeën over hoe de financiële advieswereld meer in het belang van de consument zou kunnen werken. Vanuit de Stichting Toezichthoudend Nederland meldt Flipse zich al sinds de eeuwwisseling regelmatig in de vakpers. Maar ook aan het Binnenhof en bij consumentenorganisaties klopt hij aan. Niet altijd wordt hij begrepen.

Inmiddels heeft Ab Flipse zijn assurantieportefeuille verkocht en bedient nu klanten zonder gebonden te zijn aan een product of producent. Hij stelt dat het hem heel veel vrijheid geeft en eigenlijk nog meer klantenbinding.

Om andere adviseurs te laten profiteren van zijn ervaringen en van wat je wel of juist niet moet doen om met plezier je vak uit te blijven oefenen organiseert de Academie voor Persoonlijke Financiën een landelijke college-tour met Ab Flipse. Volgens het format van de televisie zal Ab Flipse geïnterviewd worden en krijgt de zaal ruim de gelegenheid vragen aan hem te stellen.

De Academie houdt een try-out op 23 juni a.s. in Congrescentrum De Pijler, Ketelmeerstraat 90, Lelystad. U bent welkom vanaf 15:00. Om 15:30 begint het interview. Na afloop kunt u onder het genot van een drankje met elkaar verder praten.

Omdat het een try-out is rekent de Academie een beperkte prijs: € 75 exclusief BTW per persoon in plaats van € 125 exclusief BTW.

Wilt u deelnemen? Vul dan hiernaast uw gegevens in. Om papier en inkt zoveel mogelijk te sparen zullen wij de factuur u digitaal toesturen.

Congrescentrum De Pijler

Ketelmeerstraat 90

Lelystad

Ik meld mij aan voor deze college-tour met Ab Flipse*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw aanmelding. We zien u graag op 23 juni om 15:00 in Lelystad